Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران گفت: باید ریشه آنهایی را که طراح صحنه های فساد هستند و ذهن کارگر ما را از تولید و بازار غافل می کنند، شناسائی و برخورد شود.

به گزارش ایران اکونومیست، مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با طرح این سوال که چه اتفاقی در اکوسیستم شرکت دخانیات افتاد که هر یک نخ سیگار با صد درصد سود، این بنگاه اقتصادی پنچ هزار میلیارد تومان بدهی داشته و در کنار آن هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی ارزش افزوده دارد، تصریح کرد: سوال این است که این پول‌ها کجا رفته!؟

محمد شیخان مدیرعامل شرکت دخانیات ایران در همایش اعضای شورای اسلامی کار که در شهر مشهد مقدس برگزار شد، با بیان اینکه هم کلمه «شورا» و هم پسوند «اسلامی» که برگرفته از ایدئولوژی دینی ماست و هم واژه «کار» مقدس است، گفت: دین اسلام فرمود کار عبادت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مأموریت و تکلیف شما، یک مأموریت و تکلیف الهی است.

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: دلیل آن این است که در هر سه کلید واژه که به آن اشاره شد، یک مسیری را نوید می‌دهد که در دل آن سعادت جامعه بشری اتفاق می‌افتد و اگر خدای نکرده ما از این مسیر به انحراف کشیده شویم، هم خودمان را دچار خسران کرده ایم و هم جامعه را.

وی با بیان اینکه شماها باید زبان گویای کارگران در مسیر حق و عدالت، مبارزه با فساد و ظلم باشید، افزود: بهره‌مندی رانتی مزایا برای عده‌ای خاص و طبقه خاص، یک درد مزمنی است که سالیان سال شرکت دخانیات را درگیر خود کرده است.

مخالف ویژه خواری هستیم

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با تاکید بر اینکه ما با ویژه خواری مخالفیم، افزود: علاقه‌مندم اعضای شورای اسلامی کار مسیر مبارزه با فساد و تبعیض را دنبال کنند.

شیخان خطاب به اعضای شورای اسلامی کار که در ابتدای جلسه مشکلات کارگران را مطرح کردند، گفت: خرسندم که ادبیات شما همان ادبیات و گفتمان عدالت است و متوجه گلوگاه‌های فساد و ناکارآمدی در سیستم شده اید.

وی تاکید کرد: امروز در فضایی قرار گرفته ایم که اگر اتحاد نداشته باشیم نمی‌توانیم به اهداف بلند ترسیم شده برسیم.

پیگیری مطالبات کارگران

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران گفت: اینکه ما در چند ماه گذشته بخشی از حقوق تضیع شده کارگران را که بیش از ١٠ سال بر زمین مانده بود، برگرداندیم، جزو وظایف ذاتی ما بوده و این که بخشی از مطالبات شما نیز مانده متوجه هستم و با کمک شما این مطالبات را پیگیری و به نتیجه خواهیم رساند.

شیخان با طرح این سوال که چه اتفاقی در اکوسیستم شرکت دخانیات افتاد که هر یک نخ سیگار با صد درصد سود، این بنگاه اقتصادی پنچ هزار میلیارد تومان بدهی داشته و در کنار آن هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی ارزش افزوده دارد، تصریح کرد: سوال این است که این پول‌ها کجا رفته!؟

وی خطاب به اعضای شورای اسلامی کار افزود: چرا آن زمانی که باید فریاد می‌زدید و جلوی فساد را می‌گرفتید، خاموش بودید؟.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با تاکید بر اینکه برای این جنگ بزرگ باید در کنار یکدیگر باشیم، گفت: اگر در این مسیر مبارزه کنار هم قرار نگیریم در آن دنیا باید پاسخگو باشیم.

ریشه یابی فساد

شیخان بر ریشه یابی فساد تاکید کرد و گفت: باید ریشه آنهایی را که طراح صحنه‌های فساد هستند و ذهن کارگر ما را از تولید و بازار غافل می‌کنند، شناسایی و برخورد شود.

وی تاکید کرد: همان‌هایی که این پنچ هزار میلیارد را بردند و خوردند و پول ارزش افزوده را از خریدار گرفتند و در شرکت خرج گروه و باند خود کردند و یک ریال به دولت ندادند، باید شناسایی شوند.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با تاکید بر اینکه امروز وارد یک صحنه جنگ واقعی شدیم، گفت: باید در کنار هم باشیم. ما عضو یک خانواده هستیم.

شورا اسلامی کار مشاور و امین مدیرعامل

شیخان اعضای شورا اسلامی کار را مشاور و امین مدیرعامل و هیئت مدیره شرکت دخانیات دانست و گفت: شورای کار بر آمده از کارگران زحمتکش که همه وجودش وقت کار و تلاش است، می‌باشد.

وی اعضای شورای اسلامی کار را نیروهای دلسوز شرکت دخانیات دانست و گفت: اینکه اعضای شورا در این جمع صمیمی حرف‌های خود را شفاف و صریح بیان کردند، بسیار خوشحالم.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران با طرح این سوال که چرا در هشت سال گذشته به رغم آماده بودن زیرساخت‌های تولیدی، ولی حجم تولید پایین آمد، گفت: شما دغدغه تولید دارید، بسیار ارزشمند است اما اگر گلوگاه‌ها را نگویید و متوجه نباشید که کجای کار زمین مانده، ناخواسته با جریان فساد همراهی کرده اید.

خرید ارزان‌تر در مناقضات

شیخان در همین زمینه به برگزاری مناقصات شرکت دخانیات اشاره کرد و گفت: امسال حقوق کارگران ۵۷ درصد اضافه شد. از طرف دیگر مواد اولیه ۳۰۰ درصد گران شد. اما در بعضی از مناقصات مواد اولیه به نسبت سال گذشته، میلیاردها تومان ارزان‌تر خریداری کردیم.

وی با طرح این سوال که این پول‌ها قبلاً به جیب چه کسانی می‌رفت، افزود: اینکه شما در سال ۱۴۰۱ علی الرغم افزایش قیمت در بسیاری از شاخصه‌ها موادی بخرید که ۵۰ درصد زیر قیمت سال گذشته باشد، به چه معناست؟.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران گفت: ما در بخش فروش نظام قیمت گذاری را اصلاح کردیم و سهم ما هم از بازار بیشتر شد.

دخانیاتی دلال نمی‌خواهیم

شیخان با بیان اینکه ما دخانیاتی دلال نمی‌خواهیم افزود: تا به حال فکر کردید که چرا تنباکو معسل در پنچ سال گذشته در شرکت دخانیات به اندازه یک شرکت زیر پله‌ای تولید می‌شد؟. چون آقایان خود شرکت داشتند و مانع تولید در شرکت دخانیات می‌شدند.

وی با بیان اینکه خیلی از مسائل در سینه ام است که نمی‌توانم آن را بیان کنم گفت: این بغض در سینه ام است که چرا برخی در زمین دشمن بازی می‌کنند.

اجرای طبقه بندی مشاغل بعد از ۲۰ سال

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران در ادامه با اشاره به برخی از موضوعاتی که نمایندگان اعضای شورای اسلامی کار در ابتدای جلسه بیان کردند، گفت: مشکلات نیروی انسانی استان گلستان و مازندران و تبدیل وضعیت نیروها را حل می‌کنیم. همچنین طرح طبقه بندی مشاغل که تاکنون انجام نشده و به ناحق بیش از ٢٠ سال است که بر زمین مانده و بیش از هزار میلیارد تومان هزینه دارد را به نفع کارگران انجام خواهیم داد.

شیخان با اشاره به راه اندازی نشدن مجتمع دخانیات سقز بعد از ۱۵ سال وعده‌های مکرر مدیرعاملان قبلی مبنی بر اینکه این کارخانه بزودی راه اندازی می‌شود، گفت: یکی از مسئولین شرکت دخانیات کردستان یک روز ۱۳ مصاحبه از پنچ مدیرعامل قبلی دخانیات نزد من آورد و تاکید داشت که به رغم این وعده‌ها، کارخانه سقز راه اندازی نشد.

تلاش دولت مردمی رئیسی برای اجرای عدالت

وی در ابتدای سخنان خود همچنین با اشاره به هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: همه هویت این ۲ شهید بزرگوار خدمت به اسلام و انقلاب و مردم بود.

مدیرعامل شرکت دخانیات ایران گفت: این عزیزان یادآور نمادی از دولت اسلامی هستند که جز نوکری و خدمت به مردم برای خود شأنی قائل نبودند. این ایام طلیعه درخشان خدمت به ولی نعمتان واقعی انقلاب که همان مردم هستند، بود.

شیخان با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم و مطالبه مردم از این دولت برای استقرار عدالت گفت: دولت با شعار عدالت بر سر کار آمد و مطالبه واقعی مردم از دولت هم عدالت است، عدالتی که در مسیر خود باید با زور و فساد مبارزه کند، عدالتی که انحصار را می شکند و با مافیا مبارزه می‌کند.

وی با اشاره به سبک رفتاری و مدیریتی رئیس جمهور محترم آیت الله رئیسی گفت: دکتر رئیسی با حضور خود در تمام صحنه‌ها برای اجرای عدالت، همواره با فساد مبارزه کرده اند و بدنبال افزایش کارآمدی دولت برای خدمت بیشتر به مردم بوده اند و دولت سیزدهم مفتخر به خدمتگذاری بی منت به مردم که ولی نعمتان واقعی انقلاب هستند، می‌باشد.

دیدگاه‌های نمایندگان کارگران در این جلسه

در ابتدای این مراسم اعضای شورای اسلامی کار شرکت دخانیات به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

عاشورزاده از گیلان، شکراللهی از آذربایجان غربی، ذاکری از کارخانجات خوی، مجیدی از سنندج، جوکار از اصفهان، سراجی از مرکز تحقیقات تیرتاش، اصغری از مازندران، احمدی از تهران، دنکوب از گلستان و خانم کاکی از کارخانجات سقز به بیان نظرات خود پرداختند.

اهم محورهای مطرح شده از سوی اعضای شورای اسلامی کار بدین شرح است؛

- تقدیر و تشکر از مدیر عامل شرکت دخانیات به خاطر توجه به حوزه کشاورزی و حمایت از تولید در داخل.

-توجه مدیریت جدید به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان شرکت دخانیات ایران و تبدیل وضعیت نیروهای شرکت.

-تطبیق مدرک تحصیلی کارکنان.

- تقویت زیرساخت‌های مجتمع‌های دخانیات.

- آمادگی برای افزایش سطح زیر کشت توتون.

-مشکلات بیمه و تاکید برای رفع مشکلات بیمه تکمیلی.

-مشکلات نیروهای انسانی در حوزه مشاغل بخش تولید و نیروهای شیفتی.

-تقدیر و تشکر از مدیر عامل شرکت دخانیات به خاطر توجه به مناطق محروم و مظلوم کردستان.

- حمایت از کشاورزان و بهره برداری از شناسنامه الکترونیک کشاورزی.

تقدیر و تشکر از تلاش برای راه اندازی کارخانه سقز.

-تاکید بر تأمین مواد اولیه و جلوگیری از وقفه در تولید.

- به روز رسانی دستگاه‌های تولیدی و بهره برداری حداکثری.

-برگزاری دوره‌های آموزشی مبلغان و مروجان کشاورزی.

- رفع مشکل اضافه کاری در حین مأموریت.

همچنین شیخ محمدی رئیس شورای اسلامی کار در ابتدای این جلسه تاکید کرد: هدف ما چوب لای چرخ شرکت دخانیات گذاشتن نیست. هدف ما بیان دیدگاه‌های کارگران و رفع مشکلات موجود و حمایت از سیاست‌های تحولی جدید است.

توجه به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان در اولویت

همچنین حمید قره شیخ عضو هیئت مدیره شرکت دخانیات در این جلسه خواستار ورود اعضای شورا به موضوعات اقتصادی شرکت شد و گفت: انتظار است اعضای شورا در حوزه ارتقای فرهنگ سازمانی و جلوگیری از حواشی برنامه ریزی داشته باشند.

همچنین مجتبی دستور معاون مالی و منابع انسانی شرکت دخانیات ایران با اشاره به برخی از مشکلات مطرح شده در این جلسه گفت: با مدیران بیمه ملت جلسه داشتیم. امیدواریم مشکلات کارکنان شرکت در زمینه بیمه تکمیلی رفع گردد.

وی تاکید کرد: در دوره اخیر توجه به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان در اولویت قرار گرفت و امیدواریم این موضوع در ماه‌های آینده بیشتر مورد توجه باشد.

دستور همچنین با اشاره به تسهیلات رفاهی برای کارکنان شرکت دخانیات از افزایش ۱۵۰ درصدی وام رفاهی برای کارکنان خبر داد.

تلاش برای تعالی منابع انسانی

یاسر بهشاد مدیر هسته گزینش نیز در این جلسه خطاب به اعضای شورای اسلامی کار گفت: شورای اسلامی کار می‌تواند به مأموریت‌های گزینش کمک کند و ما کنار هم برای تعالی منابع انسانی در شرکت دخانیات ایران هستیم.

وی با بیان اینکه ما از مشورت نیروها و اعضای شورای اسلامی کار استفاده می‌کنیم، گفت: نگاه ویژه مدیرعامل دخانیات اشتغال جوانان است و ما در گزینش پیگیر تحقق این نگاه هستیم.

در پایان این مراسم اعضای شورای اسلامی کار سقز با قدردانی از تلاش دکتر شیخان برای راه اندازی کارخانجات سقز، لوح یادبودی به وی اهدا کردند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: محمد شیخان ، دخانیات ، بنگاه اقتصادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محمد شیخان دخانیات بنگاه اقتصادی مدیرعامل شرکت دخانیات ایران اعضای شورای اسلامی کار میلیارد تومان بدهی هزار میلیارد تومان طرح این سوال پنچ هزار میلیارد شرکت دخانیات راه اندازی اعضای شورا سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی

روزنامه فرهیختگان نوشت: سرویس جهانی بی‌بی‌سی روز دوشنبه ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت ماه) با تکیه بر اسنادی که به تعبیر این رسانه «بسیار محرمانه» خوانده شده، گزارشی از نحوه درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد. نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ ساله‌ای بود که رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران، در نخستین روز‌های ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱، از او به عنوان یکی از کشته‌شدگان اعتراضات در تهران نام بردند.

مقامات قضایی و امنیتی با استناد به محل درگذشت این فرد و همچنین گزارش پزشک قانونی، ضمن رد اظهارات رسانه‌های ضد‌ایران، «سقوط از ساختمان» را علت مرگ شاکرمی معرفی کردند. با این وجود، اما چند تصویر از حضور شاکرمی در اعتراضات و ویژگی‌های شخصیتی مادر و خاله شاکرمی، فضای مناسبی را در اختیار شبکه‌های ضد ایران برای دمیدن بر آتش اعتراضات در ایران با هدف سرنگونی حکومت داده بود. 

دوشنبه دهم اردیبهشت، سرویس جهانی بی‌بی‌سی، روایت جدیدی از درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد که با وجود تلاش‌های فراوان، رد این تناقضات در آن بسیار مشهود است. برخلاف دفعات قبل، این بار یک رسانه بین‌المللی و آن هم با استناد به اسنادی که آنها را «بسیار محرمانه» می‌خواند، به ماجرا ورود کرده است. این موضوع به اندازه‌ای عجیب بود که دویچه‌وله فارسی درباره آن نوشته «این اولین‌بار است که یک رسانه بین‌المللی با استناد به سندی محرمانه چنین گزارشی را منتشر می‌کند.»

بی‌بی‌سی ادعا کرده این گزارش «بخشی از یک پرونده ۳۲۲صفحه‌ای» درباره معترضان بوده است. این رسانه هرچند مدعی محرمانه بودن این سند است، اما در گزارشش به «تناقض‌های موجود در اسناد» نیز اشاره کرده. به عنوان نمونه، بی‌بی‌سی اذعان داشته در سندی که تحقیقاتش روی آن «متمرکز» شده، «حاوی چند تناقض» بوده است. بی‌بی‌سی نوشته: «به عنوان مثال، نیروی انتظامی «ناجا» که در این گزارش نقل شده، در آن زمان به «فراجا» معروف» بوده است. 

در حالت معمو‌لی نه‌تن‌ها یک رسانه بین‌المللی که حتی رسانه‌های محلی نیز حاضر به انتشار سندی با چنین اشتباه فاحشی نخواهند شد. آن‌طور که سرویس جهانی بی‌بی‌سی اذعان داشته، این تنها یکی از تناقضات این سند بوده است، اما بی‌بی‌سی برای توجیه انتشار این گزارش، مدعی شده مفاد اسناد را با فردی که بی‌بی‌سی آن را «افسر اطلاعاتی سابق ایران که به آرشیو سپاه پاسداران دسترسی داشته» معرفی کرده، به اشتراک گذاشته و این فرد صحت گزارش را تایید کرده است! 

انتشار این گزارش با چنین اسنادی حتی باعث شده برخی رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران که چندان نیز حرفه‌ای نیستند، با محتوای بی‌بی‌سی فاصله خود را حفظ کنند. دویچه‌وله فارسی پس از انتشار بخشی از این گزارش نوشت «به طور مستقل امکان راستی‌آزمایی این گزارش را ندارد.»

چنین خطای فاحشی آن هم از رسانه‌ای به قدمت سرویس جهانی بی‌بی‌سی، از دو حالت خارج نیست؛ یا این پروژه دستپخت سرویس‌های امنیتی غربی است و یا اینکه باید این گزارش پوست موز یک گروه نفوذی باشد که زیر پای بی‌بی‌سی انداخته شده است. نباید فراموش کرد اسفند سال گذشته یک گروه هکری که مدعی هک سامانه‌های مربوط به قوه قضائیه بود، اسنادی را منتشر و ادعا کرد که دو سند آن مکاتبه در طبقه‌بندی «سری» وزارت اطلاعات با دادستان عمومی و انقلاب تهران برای خروج برخی کارمندان دو شبکه معاند تلویزیونی «ایران اینترنشنال» و «بی‌بی‌سی فارسی» از فهرست کارکنان ممنوع‌المعامله این دو شبکه ضد‌ایرانی است. شبکه‌ای که چنین اطلاعات مخدوش و متناقضی را در اختیار بی‌بی‌سی قرار داده، بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی دست به کار شد و با استفاده از لشکر سایبری‌اش، به صورت پرحجم سعی در بازنشر گسترده این گزارش کرد.

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای